Sepertinya kembar Ashton Kutcher, Scarlett Johansson dan selebriti Hollywood lain (foto)

Anonim

Sesetengah bintang rela menunjukkan hubungan keluarga mereka, dan bagi yang lain, ini bukan tradisi. Yang paling mengejutkan bagi majoriti, mungkin, nampaknya adalah saudara kembar Vin Diesel, yang tidak kelihatan seperti dia …

Scarlet dan Hunter Johansson

Scarlett Johansson adalah salah seorang pelakon Hollywood yang paling dikenali. Semasa dia membuat kerjaya dalam lampu lampu sorot, Hunter sangat suka dengan politik.

Ashton dan Michael Kutcher

Image

Ashton sendiri boleh bersinar di atas permaidani merah, tetapi dia sering membawa bersama saudara kembarnya, Michael, yang didiagnosis dengan cerebral palsy sebagai seorang kanak-kanak. Beliau kini tinggal di Iowa dan bekerja sebagai penceramah motivasi, dan juga berjuang untuk membiayai dana penyelidikan cerebral palsy.

John dan Dan Hadara

Image

Menurut John, saudara kembar adalah separuh terbaiknya. Mereka adalah rakan kongsi dalam syarikat pengeluaran, dan kadang-kadang Dan bahkan menggantikan John dengan sesi autograf.

Image
Misteri yang tidak terbubar: penghilangan orang terkenal

Image
Ulang Tahun ke-87 Miloš Forman Fakta yang kurang diketahui mengenai pengarah

Image
Foto terbaik 2019: landskap dan potret yang menakjubkan

Gisele dan Patricia Bundchen

Image

Giselle adalah supermodel yang terkenal di dunia. Ia mudah untuk mengabaikan pakaian seperti itu bahawa dia sedang merayakan hari jadi dengan kakak kembarnya Patricia. Mungkin Patricia sendiri bukan supermodel, tetapi tanpa kesopanan yang tidak wajar, dia dan Giselle menghadiri acara-acara di peringkat tertinggi.

Sean dan Aaron Ashmore

Image

Sean lebih dikenali kerana peranannya dalam filem X-Men. Walau bagaimanapun, saudara kembarnya Aaron juga membina kerjaya di depan kamera, bermain di siri TV "Smallville" dan "Vault 13". Kedua-dua ini adalah sama seperti yang mungkin difikirkan bahawa semua peranan ini dimainkan oleh seorang pelakon!

Vin Diesel dan Paul Vansan

Image

Yang paling menarik ialah "penemuan" saudara kembar ialah Vin Diesel. Menurut khabar angin, Paul Vansan berfungsi sebagai editor filem.

Image
Sekolah kedua dengan seorang pelajar dibuka di Wyoming (AS)

Image
Kita ingat diri kita dan ketawa. Anekdot mengenai pelajar dan guru

Image
Orang ramai bingung: David Sinclair mendakwa telah "dibuang" 20 tahun

Aaron dan Angel Carter

Image

Bekas pemujaan gadis dari 8 hingga 12 tahun, Aaron Carter dibesarkan dalam keluarga besar dengan saudara kembar Angel, yang diiringi dengan mezbah semasa perkahwinannya pada tahun 2014.

Alanis dan Wade Morissetta

Image

Jika anda suka kerja Alanis Morissett, anda mungkin tahu bahawa dia mempunyai saudara kembar, yang bukan hanya pemuzik rock bebas, tetapi juga mempunyai bakat tambahan yang bekerja sebagai ahli terapi, penulis dan pengajar yoga.

Kiefer dan Rachel Sutherland

Image

Nah, siapa tahu bahawa Kiefer mempunyai kakak Rachel kembar? Dia juga bekerja dalam industri filem, tetapi sebagai pengurus pengeluaran.

Linda dan Leslie Hamilton

Image

Dia bertempur keras dalam peranan Sarah Connor dalam filem "Terminator", tetapi dia tidak dapat melakukannya tanpa kakak kembarnya, Leslie, yang menganggapnya sebagai "Terminator 2".

Pasangan kembar mana yang paling serupa dengan anda?

Artikel menarik

Penduduk Jepun. Krisis dan jalan keluar darinya

Apakah latar belakang radiasi di Moscow?

Apa inovasi? Contoh, jenis inovasi

Enjin K20A: ciri dan ulasan