Kuinka monta ihmistä asuu Moskovassa virallisesti

Anonim

Moskovan kaupunki on mielenkiintoinen ja epätavallinen. Ainutlaatuinen maku. Joissakin kulmissa voit tuntea Neuvostoliitossa, ja kun olet kulkenut pari metroasemaa, päädytte tulevaisuuteen.

Missä muualla on nykyaikainen ja antiikin historia?

Missä nykyaikainen ostoskeskus ja muinainen temppeli ovat vastakkain?

Vain täällä voit tuntea ja ymmärtää, miten Venäjä on monikansallinen ja rikas maa.

Image

Moskova houkuttelee suuren määrän ihmisiä paitsi Venäjän federaation alueelta myös sen kyvyillä ja kauneudella. Muiden kansojen ja valtioiden edustajat pyrkivät siihen. Joku rahaa ja joku unelma. Moskova tarjoaa suojaa ja mahdollisuuksia kaikille, mitä ihmiset haluavat. Mutta kaikki eivät voi saavuttaa unta.

Kuinka monta ihmistä asuu Moskovassa?

Rosstatin mukaan Moskovassa asui 1. tammikuuta 2017 yhteensä 12 380 664 henkilöä. Nämä ovat vain niitä, joilla on oleskelulupa ja jotka on virallisesti tunnustettu asukkaaksi.

Mutta kuinka monet ihmiset etsivät rahaa ja itsensä toteuttamista ja tulevat hänen tilalleen?

Mielestäni Moskovan rekisteröimättömät asukkaat, jotka työskentelevät ja elävät, ovat noin 10 000 000 ihmistä.

Ajatelkaa sitä. Lähes puolet kaupungin asukkaista ei ole virallisesti kirjattu. Jos lisäät viralliset tiedot ja epävirallisen määrän ihmisiä, jotka asuvat ilman oleskelulupaa, saat 22 000 000 ihmistä.

Jos ajattelet, kuinka monta ihmistä todella asuu Moskovassa, ymmärrätte, että se tarjoaa suojaa useammille ihmisille kuin esimerkiksi koko Valko-Venäjän tasavalta tai Kazakstan. Moskova on käytännössä erillinen valtio.

Image

Kuinka monta venäläistä on Moskovassa?

Moskova on historiallisesti venäläinen kaupunki. Mutta siellä asui aina monia eri kansojen edustajia.

Mikä on kansallisuuksien suhde tänään?

Kuinka monta venäläistä on Moskovassa?

Kysymys on monimutkainen, koska Venäjän federaatio on monikansallinen maa, ja jotta se ei herättäisi vihamielisyyttä, tällaiset tiedot joutuvat harvoin tilastoihin.

Joidenkin tietojen mukaan Moskovassa virallisesti asuvista väestöstä venäläiset ovat 31 prosenttia. Mutta ymmärrämme, että todellisia asukkaita on paljon enemmän, ja tämä luku on todennäköisesti paljon pienempi.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Moskovan virallisten asukkaiden ryhmässä toinen paikka sijaitsee Azerbaidžanissa, jotka ovat 14%, ja tataareja, baškireja ja chuvasheja, jotka ovat 10%.

Moskovan sankarikaupungin jäljellä olevat asukkaat pitävät itsensä muihin kansallisuuksiin.

Tällaisten tietojen löytäminen ihmettelee, kuinka monta ihmistä asuu Moskovassa. Kuinka monta eri kansallisuutta on samassa kaupungissa. Maailmassa ei ole muuta paikkaa, jossa niin monta ihmistä elää.

Image

Moskova on Venäjän federaation sydän

Se kuvastaa Venäjän vallan ja monimuotoisuuden kansallista koostumusta. Valtava määrä ihmisiä, joiden kulttuuri ja kieli ovat yhden valtion yhdistämiä. Kaikki nämä ihmiset elävät ja pyrkivät tavoitteisiin.

Kun ymmärrät, kuinka monta ihmistä asuu Moskovassa ja kuinka moni eri kansallisuuksien kansa pitää sitä kotona, alatte ajattelemaan tahattomasti. Todennäköisesti pääkaupungissa on joitakin piilotettuja maagioita tai mysteerejä, jotka houkuttelevat siihen uusia asukkaita, antaa toivoa unelman toteutumiselle.

Ihmiset, jotka etsivät itseään, ajattelevat: kuinka monta ihmistä asuu Moskovassa ja löytää paikka sijoittaa ja myydä. Miksi ei olisi yksi niistä? Esimerkkinä Moskova osoittaa, että riippumatta siitä, minkä kansalaisen olet, on tärkeää, millainen henkilö olet.

Mielenkiintoisia artikkeleita

Yleisin käärme Rostovin alue

Raa'an maaperä: ominaisuudet, edut, haitat, kasvit

Bortnikov Denis Aleksandrovich: elämäkerta ja ura

Colossal squid: kuvaus, koko, valokuva